Για λίγο μαζί!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Για λίγο μαζί!

bet365

Γεια σας… Χαρά σας και χαρά μας που βρίσκεται η αυθεντική Λόλα μαζί σας, γιατί η άλλη η πρωινή δεν ξέρουμε από πού ξεπετάχτηκε.

Μάλλον είχαν τιγκάρει στο γυμνό οι υπόλοιπες στήλες του site, οπότε έκαναν έφοδο και σε εμάς για να έχουμε λίγο βρεγμένο μπλουζάκι παραπάνω. Θα μπορούσαμε εναλλακτικά να ξεκινήσουμε μερικές ακόμα μόνιμες στήλες για να μην υπάρχει συνωστισμός. Το «βρεγμένο μπλουζάκι», το «εξαφανισμένο στρινγκ», η «σιλικόνη της ημέρας» και είστε ελεύθεροι να προτείνετε κι εσείς τη δική σας στήλη για να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας. Για να μην κακολογούμε, όμως, την ιδιοκτησία γιατί δεν είναι καιρός για απολύσεις αφού και η μπουμπού με τη μπουμπού έχουν βγει εκτός προϋπολογισμού, εσείς φταίτε για το γυμνό. Αφού αυτό αγοράζετε, αυτό κι εμείς θα πουλάμε! Ας επικεντρωθούμε τώρα στα δικά μας, καθότι είμαστε σοβαρή στήλη και με επίπεδο.

Χώρια το Πάσχα!

Να, τέτοια διαβάζω και μαυρίζει η ψυχή μου. Γιατί οι γιορτινές μέρες είναι για να τις περνάμε όλοι μαζί. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που αναγκαστικά θα είναι χώρια… Όπως η μπουμπού και η μπουμπού που τις χωρίζει μια θάλασσα μικρότερη του Ατλαντικού. Για τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα δεν είναι η μόνο το νερό το πρόβλημα, αλλά και πολλά χιλιόμετρα χερσαίας γης! Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να έρθει στη χώρα μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και να περάσει λίγο χρόνο με τη γνωστή τραγουδίστρια και το χορηγό της σχέσης τους, που είναι τα Starbucks!

Οι τρεις τους βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα και πήγαν να κάνουν τα Πασχαλινά τους ψώνια. Λιγάκι πρόωρα είναι η αλήθεια, αλλά τι να έκαναν αφού ο Γιώργος Σαμαράς έχει υποχρεώσεις στη Σκωτία και η Ελένη Φουρέιρα έχει φουλ πρόγραμμα που δεν τις επιτρέπει να ταξιδέψει εκείνη και να τον επισκεφτεί. Λίγη υπομονή πρέπει να κάνουν τα παιδιά και μετά θα έχουν για λίγο καιρό χρόνο μαζί. Κυρίως όταν έρθει ο Σαμαράς στην Ελλάδα για την προετοιμασία της Εθνικής και πριν φύγει και το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ορίστε, το έβγαλα το πρόγραμμα για τα παιδιά… Να μην κουράζονται να το σκέφτονται μόνοι τους και παιδεύουν το μυαλό τους. Πάω τώρα να φάω κάτι, γιατί παιδεύω το στομάχι μου και δεν αντέχω άλλο η γυναίκα.

 

Τελευταία Νέα