Όταν η Μαντόνα «έριξε» άκυρο στον Τζόρνταν για τον Πίπεν

Όταν η Μαντόνα «έριξε» άκυρο στον Τζόρνταν για τον Πίπεν

Κάτια Πετροπούλου
Όταν η Μαντόνα «έριξε» άκυρο στον Τζόρνταν για τον Πίπεν

bet365

Η Μαντόνα δεν μπορούσε να αντισταθεί στα «χαρίσματα» του Σκότι Πίπεν, κάτι που πλήγωνε τον Μάικλ Τζόρνταν!

Γύρω από το όνομά τους έχει «χτιστεί» ένας μύθος, και όχι άδικα.

Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν ήταν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα του ΝΒΑ. Μαζί κατέκτησαν έξι πρωταθλήματα με τους Μπουλς και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας του Σικάγο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα δημοσιεύματα της εποχής, συνήθιζαν να είναι σε κόντρα όλη την ώρα (έμεναν στο γήπεδο έως τα ξημερώματα κι έπαιζαν «μονό»), αν και κάποιοι λένε πως είχαν μια δυνατή φιλία.

Πάντως, «μονομαχούσαν» για τα πάντα και αυτό προέκυπτε από το ανταγωνιστικό πνεύμα που είχε ο Μάικλ Τζόρνταν για τα πάντα. Ήθελε να είναι ο καλύτερος παντού. Και τα κατάφερνε, εκτός από έναν... τομέα.

Όταν ο βοηθός προπονητής των «ταύρων», Τζόνι Μπακ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών, κυκλοφόρησε ένα email, το οποίο περιείχε διάφορες ανέκδοτες ιστορίες, που λέγεται ότι τις είπε σε κάποιον, σε ένα δείπνο.

Μια από αυτές, αφορούσε την ερωτική ζωή των δύο μεγάλων και ιστορικών μορφών του ΝΒΑ.

«Ο Σκότι και ο Μάικλ συνήθιζαν να ανταγωνίζονται για τα πάντα. Ο Τζόρνταν ισχυριζόταν ακόμα και πως τα χέρια του είναι μεγαλύτερα, αλλά δεν ήταν. Ο Σκότι ήταν πολύ... ευλογημένος εκεί κάτω. Και αυτό "σκότωνε" τον Μάικλ. Έπρεπε να δείτε τα κορίτσια που περίμεναν τον Πίπεν, όπου κι αν πηγαίναμε», φέρεται να είχε πει ο άλλοτε assistant coach, αποκαλύπτοντας και μια... πικάντικη λεπτομέρεια.

«Η Μαντόνα μάζευε τον Πίπεν κάθε φορά με μια λιμουζίνα, όποτε ήμαστε στο Λος Άντζελες. Ο Μάικλ συνήθιζε να λέει στην Μαντόνα πως μπορούσε να την ικανοποιήσει καλύτερα από τον Σκότι και εκείνη του απαντούσε "σε καμία περίπτωση"».

Η ατάκα αυτή του «MJ» λέγεται πως προερχόταν από την ζήλεια που ένιωθε, καθώς ο συμπαίκτης του περνούσε αρκετό «ποιοτικό» χρόνο με μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα