Χοψονίδου: «Δύσκολη η ζωή με τον Σπανούλη»! (pics)

Χοψονίδου: «Δύσκολη η ζωή με τον Σπανούλη»! (pics)

Gazzetta team
Χοψονίδου: «Δύσκολη η ζωή με τον Σπανούλη»! (pics)

bet365

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων της στο instagram κι αποκάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής με τον Βασίλη Σπανούλη.

Πώς είναι άραγε η ζωή με τον αρχηγό του Ολυμπιακού;

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, δύσκολη. Πολύ δύσκολη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε ειλικρινά, αλλά και χιουμοριστικά, σε ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της στο instagram, κάνοντας γνωστές μερικές πτυχές της καθημερινότητάς της με τον «Kill Bill».

Το πρώην μοντέλο επιβεβαίωσε το πόσο απαιτητικός και αυστηρός είναι ο Σπανούλης με το πρόγραμμά του, τονίζοντας, όμως, πως με την πρώτη ευκαιρία είναι κοντά στα παιδιά του.

Επίσης, αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο 37χρονος παίκτης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, αλλά και πως οπαδοί της έχουν στείλει πολλές ανάρμοστα σχόλια.

Ακόμη, μίλησε για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν και για τις σκηνές θαυμασμού που έχουν γίνει μπροστά της, από θαυμάστριες του «V-Span».

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις της

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα