Χώρισε ο Ντόντσιτς λίγες ημέρες πριν το draft! (pic)

Χώρισε ο Ντόντσιτς λίγες ημέρες πριν το draft! (pic)

bet365

Μία σχέση χρόνων έφτασε στο τέλος της (;) λίγο πριν το υπερατλαντικό ταξίδι του Λούκα Ντόντσιτς για το draft του ΝΒΑ.

Και να που δεν είναι όλα... ρόδινα στη ζωή του Λούκα Ντόντιτς.

Ο 19χρονος γκαρντ μπορεί να ζει τις πρώτες ημέρες του ονείρου του στο ΝΒΑ και τους Μάβερικς, αλλά μέσα του βιώνει και μια... μικρή απώλεια.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο νεαρός «μάγος» των παρκέ και η Άνα Μαρία Γκολτές, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια, δεν είναι πια μαζί.

Γερμανία – Σουηδία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίλερ σκοράρει το πρώτο γκολ αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όμορφο ζευγάρι, που ήταν μαζί και στο Final 4 του Βελιγραδίου, χώρισε λίγες ημέρες πριν ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ και την Σλοβενία κάνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ και το draft του ΝΒΑ.

Η αιτία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο ο Ντόντσιτς δεν ακολουθεί την πρώην αγαπημένη του πια στο instagram, ενώ κι η ίδια έχει διαγράψει όλες τις φετινές φωτογραφίες τους από το προφίλ της.

Κρίμα ρε παιδιά, ξανασκεφτείτε το!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα