Η σύζυγος του Βιεϊρίνια αποθεώνει τον άντρα της (pic)

Η σύζυγος του Βιεϊρίνια αποθεώνει τον άντρα της (pic)

Gazzetta team
Η σύζυγος του Βιεϊρίνια αποθεώνει τον άντρα της (pic)

bet365

Η σύζυγος του Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου, αποθέωσε τον άντρα της για τη στάση του να κρατήσει την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά την αντίθετη άποψη του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Πορτογάλος μέσος δεν δίστασε να πει όχι στον Ιβάν Σαββίδη την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έλεγε τους παίκτες να φύγουν απ τον αγωνιστικό χώρο.

Μεταξύ των ατόμων που τον αποθέωσαν ήταν και η σύντροφός του Βάσω Βεργίδου, η οποία ανέβασε φωτογραφία του στο Instastory με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση και τη λέξη "Τιναφτόρε".

Λέξη που έχει γίνει ουσιαστικά viral και την οποία είχε πει ο ο Βιεϊρίνια στο προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, βλέποντας τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας να είναι έτοιμοι για αποχώρηση μετά το ρολό ταμειακής μηχανής που έπεσε στον Όσκαρ Γκαρθία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα