O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!

Gazzetta team
O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!

bet365

O Γιώργος Καπουτζίδης υποστήριξε και εμπράκτως τους σκοπούς του No Finish Line για την ενίσχυση της Ενωσης Μαζί για το Παιδί.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος που ήταν και παράλληλα παρουσιαστής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, φόρεσε τα αθλητικά του και άρχισε να τρέχει δίπλα από το κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συνολικά ο Γιώργος Καπουτζίδης κάλυψε 16 χιλιόμετρα, προσφέροντας και αυτός από την πλευρά του, στα παιδιά άπορων οικογενειών που υποστηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Στην προσπάθεια του, δεν ήταν μόνος, καθώς στο πλευρό του έτρεχαν και πολλοί άλλοι δρομείς που συμμετείχαν εκείνη την ώρα, στο No Finish Line της Αθήνας και στο τέλος, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την αντοχή αλλά και για την προσπάθεια του Γιώργου!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα