Λύμπε και Κοτσόλης στα γενέθλια του Αλεξόπουλου (pics)

Gazzetta team
Λύμπε και Κοτσόλης στα γενέθλια του Αλεξόπουλου (pics)

bet365

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Στέφανο Κοτσόλη και Νίκο Κωστένογλου να τον τιμούν με την παρουσία τους.

Τα 40α του γενέθλια γιόρτασε την Τρίτη ο Γιώργος Αλεξόπουλος, παρέα με συγγενείς και φίλους από την πορεία του στα ελληνικά γήπεδα.

Φυσικά, οι... εκδηλώσεις έγιναν στο bar restaurant «Zambri» στην Κηφισιά που έχει ανοίξει από πέρυσι την άνοιξη, μαζί με τον αδελφό του, Βαγγέλη, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρώην συμπαίκτες του Νίκος Λυμπερόπουλος και Στέφανος Κοτσόλης, αλλά και ο Νίκος Κωστένογλου με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία.

Την παράσταση όμως έκλεψε το δώρο που του είχαν ετοιμάσει και το οποίο ήταν δύο κάδρα με αποκόμματα του ελληνικού τύπου από την καριέρα του σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα