Η κοπέλα που... έστειλε στον Ολυμπιακό τον Ανσαριφάρντ (pics)

Gazzetta team
Η κοπέλα που... έστειλε στον Ολυμπιακό τον Ανσαριφάρντ (pics)

bet365

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε έναν επιπλέον λόγο να θέλει να μείνει στην Αθήνα, καθώς είναι ερωτευμένος.

Αποτέλεσε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ελλάδας για τον Γενάρη, μέχρι τελικά να αποφασίσει να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Ο λόγος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που εδώ και λίγες ημέρες είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με την εφημερίδα «GoalNews» να παρουσιάζει έναν επιπλέον λόγο, για τον οποίο ο Ιρανός προτίμησε να μείνει στην Αθήνα και να μην επιλέξει, για παράδειγμα, να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Κι αυτός δεν είναι άλλος, από την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλεξάνδρα - Σοφία Καλούλη, την 23χρονη Ελληνοαμερικανίδα που του... έχει πάρει το μυαλό. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο στην Αυστρία, ανεβάζοντας και φωτογραφίες στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα