Μαρία Σαράποβα: Την χάνει το τένις, ας μη την χάσει και το μόντελινγκ! (vids&pics)

Gazzetta team
Μαρία Σαράποβα: Την χάνει το τένις, ας μη την χάσει και το μόντελινγκ! (vids&pics)

bet365

Μπορεί το τένις να την χάνει, αλλά αυτό ίσως ανοίξει το δρόμο της για το μόντελινγκ. Μαρία Σαράποβα, μετά τα κορτ ώρα να σαρώσεις στις πασαρέλες.

Μαρία Σαράποβα: Ενα όνομα, μια αθλήτρια, ένα μοντέλο, μια... ζωγραφιά.

Η είδηση ότι είναι θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium... σόκαρε! Η τενίστρια νο 7 στην παγκόσμια, είναι η μόνη αθλήτρια στον χώρο που πιάνεται ντοπέ.

Αυτή τη στιγμή αναμένει την τιμωρία της με την ευχή να μην αποκλειστεί για πάντα. Το εύχεται η ίδια, το ευχόμαστε και όλοι οι φαν του... τένις. Οκ, της «Μαρίας» εννοείται.

Η απουσία της από τα κορτ θα στοιχίσει. Πέρα από την πέραση που έχει στο αντρικό φύλλο, η Ρωσίδα, είναι και από τις κορυφαίες του χώρου.

Μιλάμε εξάλλου για μια αθλήτρια που έχει βρεθεί σε 10 τελικούς μεγάλων events και έχει πέντε Grand Slams: 2004 Wimbledon, 2006 US Open, 2008 Australian Open, 2012 και 2014 French Open.

Στις 22 Αυγούστου του 2004 βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και το όνομά της έχει συνδεθεί με την σύγχρονη ιστορία του παγκόσμιου τένις.

Με την απουσία της τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Αυτό, όμως, ίσως της δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ!

Μαρία, μη το σκέφτεσαι...

 

Τελευταία Νέα