Συνεννόηση... μπουζούκι από Πιρές και Ανρί! (vid)

Συνεννόηση... μπουζούκι από Πιρές και Ανρί! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεννόηση... μπουζούκι από Πιρές και Ανρί! (vid)

bet365

Τόσο, που ο Τιερί Ανρί «λύθηκε» στα γέλια μπροστά στις κάμερες προσπαθώντας να εξηγήσει αυτό που συνέβη σαν σήμερα, 22/10, το 2005, σε παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι δύο Γάλλοι είχαν συνεννοηθεί να εκτελέσουν το πέναλτι που είχαν κερδίσει οι «κανονιέρηδες» με πάσα, αλλά... τα έκαναν μαντάρα.

Ο Πιρές έστησε τη μπάλα, πήρε φόρα, δεν σούταρε ποτέ, έκανε μια πάσα που ο Ανρί αλλιώς την είχε φανταστεί κι αλλού την περίμενε και τελικά ο ρέφερι τους σταμάτησε για να δώσει παράβαση και τη μπάλα στους «πολίτες»!

Ο Ανρί, λίγο αργότερα, μπροστά στην κάμερα, αρχικά «έσκασε» στα γέλια και έκανε λόγο για περιστατικό που θα ... υπάρχει πλέον στα βίντεο με τα πιο αξιοπερίεργα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Στον επίσημο λογαριασμό της Άρσεναλ στα social media, δεν τους... λυπήθηκαν και έγραψαν: «Ναι λοιπόν, αυτό ήταν κάπως... αμήχανο. Σαν σήμερα, 2005».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα