Η νύχτα που η ΑΕΚ έκανε τη Ρεάλ να... ψάχνεται! (vid)

Gazzetta team
Η νύχτα που η ΑΕΚ έκανε τη Ρεάλ να... ψάχνεται! (vid)

bet365

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη του 2002, η ΑΕΚ μετέτρεπε το 2-0 της Ρεάλ σε 2-2 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, χωρίς να έχει στην εντεκάδα Ντέμη και Τσιάρτα.
Τρεις εβδομάδες μετά το απίστευτο 3-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν και του Ρονάλντο στην έδρα της, με τις πιθανότητες φυσικά να μην είναι στο μέρος της.
Ωστόσο παρά το 2-0 από τον Βραζιλιάνο και τον ΜακΜάναμαν, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς μάλιστα η Ένωση να έχει στην εντεκάδα της τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Βασίλη Τσιάρτα...
Με τους Σεντένο, Ίβιτς και Μαλαδένη στην σύνθεσή της οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και με τα τέρματα του Κατσουράνη και του Κοσταρικανού, κατάφερε να πάρει το 2-2.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων σ' εκείνο το ματς:
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγέρα, Ρ. Κάρλος (75’ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61’ Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82’ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο
ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69’ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54’ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54’ Ιβιτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα