«Όταν ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο» (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Όταν ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο» (vids)

bet365

Σαν σήμερα, στις 23 Σεπτεμβρίου 1990, ο Θωμάς Βουλινός, πήρε την ομάδα του ΠΑΟΚ και έφυγε από το ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του Καραμάνη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, στις 23 Σεπτεμβρίου 1990, υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τις αποφάσεις του Βοιωτού διαιτητή, Καραμάνη, να εξοργίζουν τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θωμά Βουλινό, ο οποίος στο 73ο λεπτό κατέβηκε από τα επίσημα του Σταδίου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αλλοπρόσαλλα, όπως έλεγε μετά το ματς, σφυρίγματα του διαιτητή.

Το σκορ ήταν 3-0 για το «τριφύλλι» και σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής απέβαλλε τους Μαγκντί Τολμπά και Γιώργο Σκαρτάδο αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με εννιά παίκτες.

«Τέτοιον εξευτελισμό δεν το δέχομαι. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν γυρίζει η ομάδα στο γήπεδο. Δεν είναι μια εν θερμώ απόφαση μου. Μετά το τρίτο γκολ, που ήταν οφ σάιντ, ενημέρωσα τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα πάρω την ομάδα από το γήπεδο και θα φύγω», δήλωνε ο Θωμάς Βουλινός, μετά την αποχώρηση του ΠΑΟΚ και τη διακοπή του αγώνα.

Στα αποδυτήρια έγιναν διαβουλεύσεις, με τον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκο, Γιώργο Βαρδινογιάννη, να προσπαθεί να μεταπείσει τον Βουλινό, δίχως όμως να καταφέρει να του αλλάξει άποψη. Ο ΠΑΟΚ μηδενίστηκε, ενώ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και έδωσε πέντε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα