Το σόου του Μπαλοτέλι με τη Γερμανία (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Το σόου του Μπαλοτέλι με τη Γερμανία (pics & vid)

bet365

Πέρασαν 4 χρόνια απ’ τον ημιτελικό του EURO 2012, όταν ο αστάθμητος παράγοντας, Μάριο Μπαλοτέλι, «σκότωνε» τη Γερμανία, πανηγύριζε ανέκφραστος κι οδηγούσε την Ιταλία στον τελικό της διοργάνωσης.

Ήδη απ’ τα προημιτελικά του EURO στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας φάνηκε πως πρόκειται για τη διοργάνωση των φαβορί και της… Ελλάδας! Η Γερμανία άφησε πάντως εκτός την ομάδα του Σάντος, ενώ η Ιταλία χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Αγγλία. Έτσι, οι δυο ομάδες «ζευγάρωσαν» στον ημιτελικό.

Τότε οι Γερμανοί, αν και φαβορί, έγιναν πάλι το «θήραμα» των Ιταλών του Τσέζαρε Πραντέλι, για 8η φορά σε νοκ-αουτ παιχνίδι σε διοργάνωση! Ο Μπουφόν επενέβη όποτε χρειάστηκε, μέχρι να… πάρει μπρος ο «Super-Mario»!

Πρώτα στο 20’, όταν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κασάνο στην «καρδιά» της γερμανικής άμυνας και νίκησε τον Μπαντστούμπερ στον αέρα και ξανά στο 36’, όταν στο τετ α τετ «κεραυνονόλησε» τον Νόιερ για το 0-2! Η εικόνα του να έχει βγάλει τη φανέλα και να «πανηγυρίζει» ατάραχος κι ανέκφραστος τον έχει «σημαδέψει» ως σήμερα, που βρίσκεται αρκετά μακριά απ’ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το μόνο που κατάφερε η «νασιονάλμανσαφτ» ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι του Οζίλ. Η «σκουάντρα ατζούρα» πανηγύριζε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του EURO και ο Μπαλοτέλι έδινε «απαντήσεις» στους επικριτές του, που τον έβλεπαν σε ηλικία 22 ετών να προκαλεί την κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του περισσότερο απ’ όσο σκοράρει.

Θυμηθείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Τελευταία Νέα