Ο θρίαμβος της Λάρισας επί του Παναθηναϊκού (vid)

Gazzetta team
Ο θρίαμβος της Λάρισας επί του Παναθηναϊκού (vid)

bet365

Ήταν σαν σήμερα, 5/5 του 2007 όταν η Λάρισα έφτασε στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο «Πανθεσσαλικό». Όλοι θα θυμούνται την τρομερή ευκαιρία του Μάντζιου...

Οι «βυσσινί», προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Κόζλεϊ, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όμως η ομάδα του Κάμπου έφτασε στο τελικό 2-1 χάρη στο γκολ του Αντσούε, «εκτελώντας» τον Εμπέντε, αφού δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν οι Γκούμας και Μόρις.

Αυτό που θα μείνει αξέχαστο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και της Λάρισας από τη στιγμή που τους έδωσε το τρόπαιο, είναι η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Βαγγέλη Μάντζιου στην κενή εστία, λίγο πριν τη λήξη, με τον Έλληνα φορ να βρίσκει τη μπάλα με τον αστράγαλο και να την ... στρώνει στον Κοτσόλη.

Παναθηναϊκός (Μουνιόθ): Εμπέντε, Νίλσον (84' Σέριτς), Βύντρα, Μόρις, Γκούμας, Λεοντίου, Τζιόλης (86' Μπίσκαν), Ιβανσιτς, Νίνης (72' Ρομέρο), Παπαδόπουλος, Μάντζιος

Λάρισα (Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Φέρστερ, Νταμπίζας, Μπασιλά, Φωτάκης, Διγκόζης, Κλέιτον (86' Βάλλας), Αλωνεύτης (72' Καλατζής), Κόζλεϊ (60' Αντσουέ)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα