Το ... happy end στον άθλο των «Invincibles» (vids)

Gazzetta team
Το ... happy end στον άθλο των «Invincibles» (vids)

bet365

Ήταν η τελευταία φορά, μέχρι σήμερα, που η Άρσεναλ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το είχε κάνει, όμως, με τον τελειότερο τρόπο. Αήττητη! Σαν σήμερα, το 2004, εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, με το τελικό 2-2 στο «σπίτι» της ... μισητής αντιπάλου της, Τότεναμ!

Στις 25 Απριλίου, πριν από 12 ολόκληρα χρόνια, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έπρεπε απλά να ... τελειώσει και μαθηματικά τη δουλειά για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ντέρμπι του Λονδίνου, μεν, αλλά όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει το αήττητο σερί, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε διατηρηθεί επί 33 αγωνιστικές.

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», λοιπόν, οι Βιεϊρά και Πιρές είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άρσεναλ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στην έδρα της Τότεναμ, με τους οπαδούς των «σπιρουνιών» να κοιτούν αποσβολωμένοι τους πανηγυρισμούς της συμπολίτισσας ομάδας...

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Χάρι Κέιν ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Προς τιμήν της, η Τότεναμ αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με ένα μακρινό σουτ του Τζέιμι Ρέντναπ κι ένα πέναλτι του Ρόμπι Κιν, ενώ, στο ενδιάμεσο, ο Ρομπέρ Πιρές είχε δοκάρι, αποτυγχάνοντας να εξασφαλίσει τη νίκη για τους «κανονιέρηδες».

Το φινάλε, έγραψε την ιστορία... Κατάκτηση του τίτλου, του τελευταίου μέχρι και το 2016, ενώ η σεζόν ολοκληρώθηκε δίχως ήττα! Ακολούθησαν άλλες δύο ισοπαλίες (με Μπέρμιγχαμ και Πόρτσμουθ), για να κλείσει η χρονιά πανηγυρικά, με νίκες επί των Φούλαμ και Λέστερ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα