Όταν ο «Ρίμπο» έδειχνε... 4 (vid)

Gazzetta team
Όταν ο «Ρίμπο» έδειχνε... 4 (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr θυμάται τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 4-0 που έγινε σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια...

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της επί του Ολυμπιακού, πετύχαινε σαν σήμερα η ΑΕΚ πριν από 8 χρόνια...

Ήταν 30 Μαρτίου του 2008 όταν η Ένωση φιλοξενούσε τους Πειραιώτες σε ένα ντέρμπι με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αυτές οι ομάδες διεκδίκησαν μέχρι τέλος τον τίτλο που κρίθηκε από την υπόθεση Βάλνερ.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ όμως, εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» με τα γκολ του Μπλάνκο, του Εντίνιο, του Λυμπερόπουλου και του Καφέ θριάμβευσαν με 4-0.

Μάλιστα, η πιο χαρακτηριστική εικόνα από εκείνο το ντέρμπι, ανήκει στον Ριβάλντο, ο οποίος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια έδειξε τον αριθμό 4 με τα δάχτυλα του χεριού, θέλοντας να... πικάρει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Γεωργέας, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Καφές, Εντίνιο (82' Ράμος), Ριβάλντο, Μπλάνκο (72' Κονέ), Λυμπερόπουλος (89' Παυλής).

Ολυμπιακός (Χοσέ Σεγκούρα): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Αντζας, Στολτίδης, Γκαλέτι, Λεντέσμα (67' Σίσιτς), Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι (77' Κωνσταντίνου), Τζόρτζεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα