Η μέρα που η Τσέλσι δεν σεβάστηκε τον Βενγκέρ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μέρα που η Τσέλσι δεν σεβάστηκε τον Βενγκέρ (vids)

bet365

Στο 1.000ο του παιχνίδι στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ υπέστη μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της καριέρας του, με την Τσέλσι να δείχνει... μηδενικό σεβασμό και να διασύρει τους «κανονιέρηδες» με το τελικό 6-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Σαν σήμερα, το 2014, οι «μπλε» του Λονδίνου, είχαν ... διασύρει δίχως προηγούμενο τους ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ, σε ακόμα μια προσωπική νίκη του Ζοσέ Μουρίνιο στην κόντρα του με τον Αλσατό προπονητή.

Βέβαια, για να έρθει αυτό το μεγαλοπρεπές 6-0, έπρεπε να μείνει και με δέκα παίκτες η Άρσεναλ, με τον Αντρέ Μάρινερ να βλέπει το χέρι, αλλά να μην... καταλαβαίνει ποιος από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων το έκανε, αποβάλλοντας τον Γκιμπς αντί για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν!

Σ' εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-0 από τα πολύ γρήγορα γκολ των Ετό και Σίρλε, για να πάρει διαστάσεις ο θρίαμβος με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αζάρ, για να συνεχίσει ο Όσκαρ και να πετύχει η Τσέλσι για πρώτη φορά από το 2012 τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Μοχάμεντ Σάλαχ ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα για να φτάσουν στο εκπληκτικό σκορ απέναντι στους «κανονιέρηδες», σε ημέρες που όλα ήταν ... ρόδινα για την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, σε πλήρη αντίθεση με τη φετινή σεζόν...

Θυμηθείτε εκείνο το ματς:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα