Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0 - 3 το 2014 (vid)

Νίκος Ρόλλας
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0 - 3 το 2014 (vid)

bet365

To Gazzetta.gr σας θυμίζει το επιβλητικό 0-3 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που έγινε σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια.

Η 2η ημέρα του Μαρτίου ξυπνάει ευχάριστες μνήμες για τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς σαν σήμερα το 2014 σημείωνε μία από τις πιο επιβλητικές νίκες της σύγχρονης ιστορίας του επί του Ολυμπιακού και μάλιστα μέσα στο σπίτι του αιώνιου αντιπάλου του.

Οι «πράσινοι» έχοντας μείνει πίσω στην βαθμολογία, στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, πήγαιναν στο Φάληρο με στόχο να διατηρήσουν τις καλές εντυπώσεις που είχαν αφήσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.

Όμως εκείνη η βραδιά κατάφεραν κάτι πολύ περισσότερο. Ο «Ολλανδός» έστησε άριστα τον Παναθηναϊκό, οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν στο πρέσινγκ των «πράσινων» και με τα γκολ των Πράνιτς (45'), Μπεργκ (67') και Αμπεντ (88') ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει θριαμβευτής, με τους 33.000 θεατές να αποδοκιμάζουν τον Μίτσελ και τους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι εκείνο, είχε σημαδευτεί από το καρδιακό επεισόδιο του Ολαϊτάν...

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο (46' Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (35' Βαλντές), Πέρες, Ντομίνγκες, Κάμπελ.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Νάνο, Λαγός (90' Μαρινάκης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (86' Καρέλης), Ζέκα, Αμπέντ, Μπεργκ (76' Πέτριτς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα