Την 9η Δεκεμβρίου γράφει ιστορία! (vids+pics)

Την 9η Δεκεμβρίου γράφει ιστορία! (vids+pics)

Την 9η Δεκεμβρίου γράφει ιστορία! (vids+pics)

bet365

Σαν σήμερα 9/12 του 1998 πηγαίνει στους «8». 9/12 του 2009 προκρίνεται στους «16». Για τρίτη φορά ο Ολυμπιακός την ίδια μέρα του έτους καλείται να γράψει ιστορία.

9/12 του 1998: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Εκεί, οι παίκτες του Μπάγεβιτς παίρνουν μια ισοπαλία (1-1) που τoυς στέλνει στους «8» του θεσμού και τους κάνει να γράψουν την πιο ένδξη σελίδα της ομάδας στο θεσμό.

Η κεφαλιά του Γιαννακόπουλου λιώνει τους... πάγους του Ζάγκρεμπ και στέλνει στους... επτά ουρανούς το Λιμάνι.

Ο Γέλιτσιτς είχε ανοίξει το σκορ στο «Μάξιμιρ» στο 35' αλλά ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1... τρελαίνοντας τους πάντες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λάντιτς, Μίσκαν, Γιύριτς, Σάριτς, Τ΄κιτς, Σίμιτς, Ρουκάβινα, Γέλιτσιτς, Μίκιτς, Μούτσνιν, Μάριτς

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Ανατλάκης, Καραταΐδης, Μαυρογενίδης, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Νινιάδης, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς.

Στους «16» και πάλι κόντρα στην Άρσεναλ

Στις 9/12 του 2009, Ολυμπιακός του Ζίκο νικάει 1-0 την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παίρνει μια πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Champions League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λεονάρντο στο 47' και έτσι έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση. Οι άλλοι δύο του ομίλου ήταν οι Άλκμααρ κι η Σταντάρ Λιέγης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού (86' Ντομί), Γκαλέτι, Μαρέσκα, Όσκαρ (90'+3' Πάντος), Μήτρογλου

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σιλβέστρ, Ζιλέ, Κρούιζε Μπάρτλεϊ, Σονγκ, Μέριδα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ (76' Σουνού), Κάρλος Βέλα, Γουόλκοτ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα