Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι (vid+pics)

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι (vid+pics)

bet365

Σαν σήμερα το 1997, ο Ολυμπιακός νικά 3-1 τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι όπου οι «πράσινοι» τελείωσαν με 8 παίκτες ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια στην τάφρο του ΟΑΚΑ.

1/12 του 1997: Ο Ολυμπιακός είναι ο θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Eνα ντέρμπι από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν μέσα στην τάφρο του ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Μόλις στο 4' ο Ίβιτς είναι αυτός που ανοίγει το σκορ, με τον Μπάντοβιτς να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ύστερα από την κεφαλιά του Πουρσανίδη, ο Σέρβος δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια, κερδίζει πέναλτι με τον Γεωργιάδη να ανατρέπεται από τον Ανατολάκη. Στην εκτέλεση, όμως, ο Τοχούρογλου αποκρούει.

Στο 59' ο Γιάννης Γκούμας βλέπει την δεύτερη κίτρινη, μετά το δρόμο για τα αποδυτήρια παίρνει κι ο Γεωργιάδης του Χαραλάμπους ενώ στο 61' ο Μιλόγεβιτς κάνει φάουλ στον Καραπιάλη έξω από τη μεγάλη περιοχή και αφήνει την ομάδα του με 8.

Το 2-0 γίνεται στο 71' από τον Τζόρτζσεβιτς λίγο πιο μέσα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, κατόπιν πάσας του Αλεξανδρή.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 8 παίκτες,Ο Βαζέχα στο 79' μειώνει σε 2-1, με ένα όμορφο σουτ το οποίο πρώτα κόντραρε στο πόδι του Ανατολάκη.

Το 3-1 όμως διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις από τον Ίβιτς, που σημειώνει στο εν λόγω ντέρμπι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα