Χατζηπαναγής: Ο «τελευταίος χορός» του «Νουρέγιεφ» των γηπέδων!

Χατζηπαναγής: Ο «τελευταίος χορός» του «Νουρέγιεφ» των γηπέδων!

Χατζηπαναγής: Ο «τελευταίος χορός» του «Νουρέγιεφ» των γηπέδων!

bet365

Ηταν 9 Νοεμβρίου 1990, όταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο μεγαλύτερος βιρτουόζος των ελληνικών γηπέδων σταμάτησε να χορεύει! Το gazzetta.gr παρουσιάζει γιατί απέκτησε το παρατσούκλι... Νουρέγιεφ!

Ο Νουρέγιεφ των γηπέδων, ο Μαραντόνα της Ελλάδας, ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ή αλλιώς, ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Σαν σήμερα, το 1990, ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του, σε ηλικία 36 ετών. Με αφορμή αυτό, το gazzetta.gr θυμάται και σας παρουσιάζει μέσα από μία σειρά βίντεο, για ποιο λόγο λατρεύτηκε από τους οπαδούς και πως έγινε ο μόνος παίκτης που γέμισε τα γήπεδα με οπαδούς... δικούς του και όχι των ομάδων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα