Όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα διπλά στο Champions League

Όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα διπλά στο Champions League

bet365

Σαν σήμερα στις 3/10 του 2007 ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στο Champions League το πρώτο του διπλό μέσα στη Βρέμη! Το Gazzetta.gr θυμάται.

Ρώμη, Μασσαλία, Μονπελιέ, Βρυξέλλες και Λονδίνο οι πόλεις που έχει αλώσει. Πριν γυρίσει στην Ελλάδα απ' αυτές θριαμβευτές, το είχε ήδη κάνει στην Βρέμη σαν σήμερα το 2007. Ο Ολυμπιακός των έξι διπλών στ' αστέρια στις 3/10 πριν από 8 χρόνια πανηγύρισε μέσα στη Βρέμη μια σπουδαία νίκη με 3-1!

Αν κι η ομάδα του Τόμας Σάαφ είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Αλμέιδα στο 32', οι πρωταθλητές Ελλάδας βρήκαν τον τρόπο και έφεραν τα πάνω κάτω.

Εγινε το πρώτο διπλό στο Λονδίνο για φέτος και η Vistabet προσφέρει σε απόδοση 2.65, να φύγει ο Ολυμπιακός με τη νίκη και από το Ζάγκρεμπ.

Μόλις 15' είναι αρκετά για να φέρει την ολική ανατροπή και να γυρίσει στο Λιμάνι με τους τρεις βαθμούς. Το πλασέ του Στολτίδη στο 73' φέρνει την ισοφάριση, ενώ αργότερα (82') ο Πατσατζόγλου από τα 30 μέτρα πιάνει έναν κεραυνό και βάζει τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού στο σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κοβάσεβιτς εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το 3-1!

Το πρώτο πάντα είναι το πιο γλυκό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βάντερ, Πάσανεν, Μέρτεσακερ, Νάλντο, Τόσιτς, Φρινγκς, Φριτς (63' Μπορόβσκι), Γένσεν, Ντιέγκο, Ούγκο Αλμέιδα, Ρόσενμπεργκ (76' Σανόγκο).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (86' Πάντος), Άντζας, Μπράβο, Ντομί (19' Σέζαρ), Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (72' Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα