Παναθηναϊκός - Γιουβέντους 4 - 2 (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Γιουβέντους 4 - 2 (vid)

bet365

To Gazzetta.gr σας θυμίζει την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γιουβέντους με 4-2, έστω και αν δεν έδωσε την πρόκριση στους «πράσινους».

Σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια, ο Παναθηναϊκός πετύχαινε μία μεγάλη νίκη που ενίσχυε ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του προφίλ... Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου UEFA, οι «πράσινοι» υποδέχονταν στην Λεωφόρο την Γιουβέντους στην ρεβάνς του 4-0 στο Τορίνο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η υπόθεση πρόκριση μόνο εύκολη δεν ήταν, όμως οι παίκτες του Ανδρέα Παπαεμανουήλ που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ρόνι Άλεν, ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα...

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31' με το αυτογκόλ του Τζεντίλε, ενώ 4 λεπτά αργότερα, ο Ανδρεούτσι έκανε το 2-0, βάζοντας... φωτιά στην Λεωφόρο. Το γκολ του Μπετέγκα όμως στο 37' διέλυσε τα όνειρα της μεγάλης ανατροπής, όμως οι «πράσινοι» πάλεψαν μέχρι το τέλος...

Ο Λιβαθηνός στο 68 έκανε το 3-1, ενώ ο Δεληκάρης στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-2, αφού στο 76΄ο Φανά είχε μειώσει σε 3-2.

Παναθηναϊκός (Παπαεμανουήλ): Κωνσταντίνου, Ζιάκος, Μπανάσας, Αγκουερόπολις, Κόβης, Λιβαθηνός, Ράουλ Αλφάρο (60′ Δεληκάρης), Κατσιάκος (25′ Αντωνίου), Αντρεούτσι, Ρότσα, Ντούρου Νικολάε.

Γιουβέντους (Τραπατόνι): Τζόφ, Κουκουρέντου, Όστι, Φουρίνο, Τζεντίλε, Σιρέα, Καούζιο (66′ Βέρτσα), Ταρντέλι, Μπέτεγκα, Μπρέιντι, Φάνα (82′ Πραντέλι).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα