Όταν ο Ρονάλντο πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης! (vids+pics)

Όταν ο Ρονάλντο πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης! (vids+pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όταν ο Ρονάλντο πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης! (vids+pics)

bet365

1/9 του 2002, η μέρα που ο Ρονάλντο πήγε στη Μαδρίτη για να κάνει την ισπανική πρωτεύουσα πιο λαμπερή.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάθεται στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Μαδρίτης το 2000, νικώντας τον Λορένθο Σανθ. Φίγκο, Ζιντάν, Μπέκαμ είναι μερικά από τ' αστέρια που έκαναν τον ουρανό της Μαδρίτης ακόμη πιο λαμπερό.

Στον... αστερισμό αυτό ήρθε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη ο Ρονάλντο την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του 2002. Το «φαινόμενο» φέρνει στην Ίντερ 46.000.000 ευρώ, γεμίζοντας τα ταμεία της Ρεάλ από τις πωλήσεις της φανέλας του αλλά και τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Στο ντεμπούτο του με την Μπέτις στις 15/9 έπαιξε 45' λεπτά, ενώ στις 6/10 ήρθαν τα πρώτα του γκολ με τη «βασίλισσα». Σκοράρει δις στο 5-2 με την Αλαβές και φυσικά αποθεώνεται, ενώ πρώτο του ματς εκείνη την χρονιά ήταν στο στο 2-2 με την ΑΕΚ, όπου και έπαιξε 90'. Κόντρα στην Αλαβές μάλιστα ήρθε και το πρώτο του χατ-τρικ με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η χρονιά ολοκληρώνεται με 30 γκολ (23 για το πρωτάθλημα, 6 Champions League και International Cup) σε 44 ματς.

Αυτήν τη δουλειά την ήξερε πολύ καλά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Να σκοράρει ακατάπαυστα. Ετσι... ηρέμησε και όσους ανησυχούσαν για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε. Δικαιολογημένα, μεν αλλά Ρονάλντο είναι αυτός και ήξερε πολύ καλά πως να... κατεβάζει τους παλμούς του κόσμου.

Εν τέλει, δίνει 177 παραστάσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης και την αποχαιρετά το 2007 με 104 γκολ και 20 ασίστ.

Σ' αυτό το διάστημα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2002-2003), ένα Intercontinental Cup (2002) και ένα Supercopa Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα