Το τελευταίο τρόπαιο του ΠΑΟΚ! (vid)

Το τελευταίο τρόπαιο του ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Το τελευταίο τρόπαιο του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Στην Τούμπα γιόρτασαν με την ψυχή τους, όμως δεν το έχουν επαναλάβει... Εκείνος ο τελικός, ήταν υπόθεση της συμπρωτεύουσας. Αντίπαλος ο Άρης. Σαν σήμερα, το 2003, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο με το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 1-0 των «κίτρινων» χάρη σε γκολ του νυν υπηρεσιακού προπονητή του, Γιώργου Γεωργιάδη, στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Το ντέρμπι επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια με οπαδούς έξω από το γήπεδο της Τούμπας κάποιες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του παιχνιδιού, ενώ ταραχές σημειώθηκαν από τους φίλους του Άρη στις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν.

Ο ΠΑΟΚ, πήρε τον τελευταίο του τίτλο στις 17 Μαΐου του 2003 και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι ανάλογο, έχοντας δώσει το «παρών» ξανά στον τελικό το 2014, για να ηττηθεί όμως από τον Παναθηναϊκό με το τελικό 4-1 στο ΟΑΚΑ.

Η ταυτότητα του τελικού:

Γκολ: 24' Γεωργιάδης

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστααιάδης): Τοχούρογλου, Καφές, Κουτσόπουλος, Μάρκος, Οκκάς, Γεωργιάδης, Κούτσης (70' Χασιώτης), Γιασεμή (74' Σπάσιτς), Αμπονσά (89' Νάστος), Εγκωμίτης, Κουκιέλκα

Aρης (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Διγκόζης (46' Μπράγκα), Πανόπουλος (70' Μπασίρ), Σελάντερ, Επαλέ, Κατσιαρός, Κνόπερ, Ν. Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Μορίς, Ντεμπα-Νιρέν (46' Καμπάνταης)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα