Όταν ο Λέτο χάριζε το νταμπλ στον Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Ρόλλας
Όταν ο Λέτο χάριζε το νταμπλ στον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

To Gazzetta.gr σας θυμίζει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, που κρίθηκε από ένα σουτ του Σεμπάστιαν Λέτο.

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο ΟΑΚΑ, ο οποίος είχε την... σφραγίδα του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» που κατέκτησαν το νταμπλ την σεζόν 2009-2010.

Βέβαια, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι εκείνο είχε σημαδευτεί από τα επεισόδια που είχαν γίνει στον αγωνιστικό χώρο και στην τάφρο, όταν και για αρκετή ώρα οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούονταν χωρίς κανείς να επεμβαίνει...

Το παιχνίδι τώρα, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς μπορεί η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια να είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Σηφάκη. Μοναδικές αξιόλογες φάσεις η διπλή ευκαιρία με τους Νίνη, Σαλπιγγίδη στο 22' για τον Παναθηναϊκό και με τον Νασούτι, τρία λεπτά αργότερα για τον Άρη.

Έτσι, φτάσαμε στο 63ο λεπτό όπου ο Σεμπάστιαν Λέτο με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό, καθώς η προσπάθεια του Κόκε στο 75' κατέληξε άουτ.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Νίνης (66' Μαρίνος), Λέτο (79' λ.τ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Σισέ.

Aρης: Σηφάκης, Νέτο, Βαγκελί, Νασούτι, Ρονάλτο, Πρίττας, Ναφτί (74' λ.τ Φερνάντες), Κάλβο (83' Αντου), Μεριέμ (66' Χαβίτο), Κάμπορα, Κόκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα