Σαν σήμερα: Ο Κριστιάνο έγινε η ακριβότερη μεταγραφή και τον υποδέχθηκαν 80.000 οπαδοί! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαν σήμερα: Ο Κριστιάνο έγινε η ακριβότερη μεταγραφή και τον υποδέχθηκαν 80.000 οπαδοί! (vid)

bet365

Μια δεκαετία συμπληρώνεται σήμερα, από την ημέρα της παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης που... σχεδόν γέμισε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να υποδεχθεί την τότε, ακριβότερη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο!

Ελλάδα - Αρμενία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

O Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον... απογειώθηκε, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη «βασίλισσα» και να γίνει εν έτει 2009 η ακριβότερη μεταγραφή που είχε σημειωθεί ποτέ, μέχρι και εκείνη τη στιγμή.

Την 11η Ιουνίου, πριν από δέκα χρόνια, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» γέμισε από 80.000 κόσμο για να υποδεχθεί τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επρόκειτο να γράψει ολόχρυση ιστορία με τη φανέλα των «μερένγκες».

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκπλήρωσε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο, όπως είχε δηλώσει μπροστά στους οπαδούς της ομάδας και έπειτα από 9 χρόνια ως μέλος της Ρεάλ, προτού αποχωρήσει από τη Μαδρίτη για λογαριασμό της Γιουβέντους, είχε μετρήσει: 438 παιχνίδια, 450 γκολ, 131 ασίστ, 16 τρόπαια και ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» πήρε τις τέσσερις τελευταίες του Χρυσές Μπάλες, φτάνοντας στο σύνολο των 5.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα