Όταν ο Πίπεν έκανε το πιο... disrespectful κάρφωμα στον Γιούιν! (vid)

Όταν ο Πίπεν έκανε το πιο... disrespectful κάρφωμα στον Γιούιν! (vid)

bet365

Πριν από 25 χρόνια ο Σκότι Πίπεν πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα καρφώματα στην ιστορία του ΝΒΑ, με θύμα τον Πάτρικ Γιούιν στον 6ο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στην πρώτη μετά-Τζόρνταν χρονιά, ο Σκότι Πίπεν είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τους Σικάγο Μπουλς και μάλιστα κατάφερε να τους φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μάλιστα στο Game 6 κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς στις 20 Μαΐου 1994 έμελλε να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο direspectful καρφώματα... ever στο ΝΒΑ!

O Πι Τζέι Άρμστρονγκ είχε δώσει «σκαστή» πάσα στον Πιτ Μάιερς, εκείνος αμέσως στον επερχόμενο Πίπεν και... «μπουμ»!

Ο σταρ των Μπουλς είχε καρφώσει μέσα στη μούρη του Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος «γκρεμίστηκε» στο παρκέ ύστερα από την... ασέβεια που του έδειξε ο Πίπεν!

Με το που κάρφωσε τον έσπρωξε ακόμα περισσότερο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και τον -λογικό- εκνευρισμό του Τζαμαϊκανού σέντερ.

Σε εκείνο το ματς οι Μπουλς είχαν νικήσει με 93-79 (Αρμστρονγκ 20, Γκραντ 16, Πίπεν 13 - Γιούιν 26, Σταρκς 18, Χάρπερ 11), είχαν φέρει τη σειρά στα ίσια (3-3) αλλά στο 7ο ματς της σειράς εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι Νικς που πήραν τη πρόκριση για τα τελικά της Ανατολής.

Δείτε και θυμηθείτε τι είχε γίνει!

 

NBA Τελευταία Νέα