Τέσσερα χρόνια από τη βραδιά που η ντρίμπλα του Μέσι... ρεζίλεψε τον Μπόατενγκ (vid)

Τέσσερα χρόνια από τη βραδιά που η ντρίμπλα του Μέσι... ρεζίλεψε τον Μπόατενγκ (vid)

bet365

Ούτε ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα ξεχάσει αυτό που του συνέβη, ούτε και ο υπόλοιπος κόσμος. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη ντρίμπλα του Μέσι και το γκολ που... αποτελεί μεγάλη ντροπή για τον Γερμανό στόπερ της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπαρτσελόνα κοντραρίστηκε με τους Βαυαρούς στα προημιτελικά του Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, προτού φτάσει στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου κι εκεί υποτάξει τη Γιουβέντους.

Στο πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» απέναντι στον σύλλογο από το Μόναχο, μπορεί τα γκολ να άργησαν, αλλά όταν ήρθαν εξασφάλισαν σκορ πρόκρισης για τους «μπλαουγκράνα». Και φυσικά ο Λιονέλ Μέσι πρωτοστάτησε με δυο τέρματα, έχοντας και την παρέα του Νεϊμάρ για το τελικό 3-0.

Στο 80ο λεπτό, ο Αργεντινός, έκανε την κοφτή ντρίμπλα για να φύγει στ' αριστερά του Μπόατενγκ κι εκείνος, μπερδεύοντας τα πόδια του, σωριάστηκε φαρδύς – πλατύς στο έδαφος.

Ο νυν ηγέτης της Μπαρτσελόνα έκανε και το τσίμπημα πάνω από τον Νόιερ για να πετύχει ένα τρομερό γκολ, το οποίο, βέβαια, έμεινε στην ιστορία για το... πάθημα του αμυντικού των Βαυαρών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα