Ο Νάσος θα ζει για πάντα ανάμεσά μας!

Ο Νάσος θα ζει για πάντα ανάμεσά μας!

Ο Νάσος θα ζει για πάντα ανάμεσά μας!

bet365

«Μαύρη» επέτειος, κατάμαυρη για την αλήθεια, για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια είδε τον Νάσο Κωνσταντίνου να «φεύγει» από τη ζωή…

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Νιουκάστλ - Λίβερπουλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί της 4ης Μαΐου του 2017 όταν τα κακά μαντάτα άρχισαν να «κατηφορίζουν» από το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»: Ο Νάσος Κωνσταντίνου είχε χάσει τη μάχη που έδινε επί επτά ολόκληρες μέρες, μετά την αποτρόπαια εγκληματική επίθεση, για να κρατηθεί στη ζωή.

Ένα παλικάρι μόλις 24 ετών έπεφτε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, που φώλιαζε στα αρρωστημένα μυαλά ορισμένων ανεγκέφαλων κουκουλοφόρων. Δύο χρόνια μετά δικάζονται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό δε θα φέρει πίσω στις αγκαλιές των χαροκαμένων γονιών του Κύπριου φίλου του «Δικεφάλου», που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη απλά για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Στο δικαστήριο ξετυλίγονται «καρέ-καρέ» τα γεγονότα της 27ης Απριλίου του 2017, που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του Νάσου από διερχόμενο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, όταν εκείνος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα της Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να αποφύγει τα άτομα που τον κυνηγούσαν.

Επτά μέρες πάλευε για να κρατηθεί ζωντανός, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δύο χρόνια μετά, ο Νάσος παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, που εύχονται και ελπίζουν να μην ξαναζήσει κανείς και καμία οικογένεια τέτοιες στιγμές.

Χαμένα νιάτα μιας σιχαμένης οπαδικής νοοτροπίας των λίγων, αλλά όπως γράφει στο μνήμα του:

«Ποτέ δεν είπες φεύγω.

Ποτέ δεν είπες αντίο.

Έφυγες πριν

καν το καταλάβεις.

Και μόνο ο Θεός

ξέρει το γιατί.

Στη ζωή σ’ αγάπησα πολύ.

Στο θάνατο σε αγαπώ

ακόμα πιο πολύ.

Κρατώ την καρδιά μου

μια θέση που μόνο Εσύ

μπορείς να γεμίσεις.

Έσπασε η καρδιά μου

όταν σε αποχωρίστηκα,

αλλά δεν έφυγες μόνος.

Ένα μέρος από

τον εαυτό μου

έφυγε μαζί σου,

την μέρα που ο Θεός

σε πήρε ξανά κοντά του».

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα