Πέντε χρόνια μετά, ο Μπάρτρα ακόμα... τρέχει να πιάσει τον Μπέιλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πέντε χρόνια μετά, ο Μπάρτρα ακόμα... τρέχει να πιάσει τον Μπέιλ (vid)

bet365

Σαν σήμερα, το 2014, ο Γκάρεθ Μπέιλ εκμεταλλεύτηκε ακόμα και το χώρο έξω από τη γραμμή του πλαγίου άουτ για να τρέξει και να... φάει τη σκόνη του ο Μαρκ Μπάρτρα στον τελικό του Copa del Rey!

Επιστροφή χρημάτων* στο Γιουβέντους - Άγιαξ και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας στον τελικό που διεξήχθη στο «Μεστάγια» την 16η Απρίλη του 2014, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 σκοράροντας στο 85ο λεπτό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει από τον πάγκο αφού δεν μπορούσε να συμμετέχει σ' εκείνο το ματς.

Ο Μπάρτρα ίσως ακόμα να έχει εφιάλτες από εκείνη την αναμέτρηση, ίσως ακόμα να... τρέχει για να προλάβει τον Ουαλό σούπερ σταρ, όμως τότε, όσο κι αν σπρίνταρε, όσο κι προσπάθησε με μανία να τον πιάσει και να του μειώσει την ταχύτητα, η ιστορία έγραψε...

Γκολ του Μπέιλ απέναντι από τον Πίντο με το αριστερό μυτάκι έχοντας καταφέρει να προστατεύσει και τη μπάλα με το κορμί του, αφού ο νυν αμυντικός της Μπέτις φοβήθηκε το πέναλτι, 2-1 και... end of story.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα