Σαν σήμερα τα πρώτα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαν σήμερα τα πρώτα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League (vid)

bet365

Ο CR7 ετοιμάζεται για τον πρώτο προημιτελικό απέναντι στον Άγιαξ, φορώντας πλέον τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, όμως, σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια, σκόραρε για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τη 10η του Απρίλη του 2019, είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League με 124 τέρματα και φυσικά έχει κατακτήσει το τρόπαιο του κορυφαίου θεσμού, πέντε φορές στην καριέρα του!

Φέτος, θα προσπαθήσει να το κάνει ακόμα μια με τη Γιουβέντους, έχοντας μετακομίσει στην Ιταλία για ν' αποδείξει κι εκεί την αξία του και να βάλει μια νέα πρόκληση στον... αχόρταγο ποδοσφαιρικό εαυτό του που ζητάει συνεχώς επιτυχίες και μεγάλες στιγμές στον αγωνιστικό χώρο.

Όντας ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League αυτή τη στιγμή, έχει να θυμάται ότι μια τέτοια μέρα, πίσω στο 2007, στυην τεράστια νίκη (7-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα στο «Ολντ Τράφορντ», πέτυχε τα πρώτα του γκολ στ' αστέρια.

Στο 44ο λεπτό με χαμηλό δεξί σουτ νίκησε για πρώτη φορά σ' εκείνη την αναμέτρηση τον Ντόνι, για να το κάνει για δεύτερη φορά σ' εκείνο το ματς από χαμηλή σέντρα του Γκιγκς με εύκολη προβολή σε κενή εστία.

Θυμηθείτε εκείνο το παιχνίδι:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα