Σαν σήμερα: Ο Παστόρε πέρασε τη... μισή Τσέλσι και σκόραρε (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Ο Παστόρε πέρασε τη... μισή Τσέλσι και σκόραρε (vid)

bet365

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Απριλίου 2014 όταν ο Χαβιέ Παστόρε «έκλεβε» την παράσταση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Τσέλσι στα προημιτελικά, κάνοντας εντυπωσιακό σλάλομ στις καθυστερήσεις και «γράφοντας» το τελικό 3-1 για τους Παριζιάνους, σε έναν ακόμα... εντυπωσιακό αποκλεισμό τους.

Ήταν πριν τα... μεγάλα σοκ που θα ακολουθούσαν. Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινούσε άλλη μια σεζόν με υψηλές βλέψεις στο Champions League και στα προημιτελικά η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την Τσέλσι.

Λαβέτσι και Νταβίντ Λουίζ (αυτογκόλ) της έδιναν το προβάδισμα με 2-1 κόντρα στους Λονδρέζους, που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αζάρ. Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του κι εκεί ο Παστόρε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα... χέρια του, ώστε να κάνει τη διαφορά.

Πήρε τη μπάλα από το πλάγιο, άντεξε την πίεση του Λάμπαρντ, ελίχθηκε προ του Γουίλιαν, πέρασε τον Αθπιλικουέτα, ντρίμπλαρε εντυπωσιακά τον Λάμπαρντ που βρέθηκε εκ νέου μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και από πολύ πλάγια θέση, νίκησε τον Τσεχ στην κλειστή του γωνία για να κάνει το 3-1 και να δώσει «φτερά» στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Στάμφορντ Μπριτζ!

Εκεί, για ακόμα μια φορά, οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες, αφού Σίρλε και Μπα τους άφησαν εκτός συνέχειας. Ωστόσο η γκολάρα του Αργεντινού έμεινε στα highlights του θεσμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα