Σαν σήμερα: Το πρώτο γκολ του Ντιμπάλα στο Champions League

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Το πρώτο γκολ του Ντιμπάλα στο Champions League

bet365

Το ημερολόγιο έγραφε 23 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League, στο πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των 16 της διοργάνωσης, όπου οι Τορινέζοι αποκλείστηκαν.

Η πρώτη κλήρωση των νοκ-αουτ αγώνων μετά τους ομίλους έφερε το ζευγάρι των «μπιανκονέρι» με τους Βαυαρούς, με φόντο μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο «έργο» της κόντρας παίχθηκε στο Τορίνο, όπου οι Γερμανοί εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και πήραν «σοκαριστικό» προβάδισμα επί της Γιουβέντους με γκολ των Μίλερ (43’) και Ρόμπεν (55’), κάνοντάς την να… τρέχει.

Εκεί «μίλησε» για πρώτη φορά στη διοργάνωση ο Πάουλο Ντιμπάλα, που μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα της, έναντι 32 εκατ. που κόστισε για τη μετακίνησή του από την Παλέρμο. Ο Αργεντινός κινήθηκε ωραία στον χώρο και μετά την πάσα του Μάντζουκιτς, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κίμιχ, βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ, μειώνοντας σε 1-2.

Ο Στουράρο (76’) ισοφάρισε, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες των Ιταλών για τη ρεβάνς, που έληξε με το ίδιο σκορ και οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η Μπάγερν επικράτησε με 4-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου απέκλεισε τη Μπενφίκα για να βρει την Ατλέτικο στα ημιτελικά και να… πάει σπίτι της.

Θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Ντιμπάλα στα «αστέρια» από τα 11 που μετράει ως σήμερα:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα