Το γκολ που ούτε ο Μπέργκαμπ μπορούσε να πιστέψει! (vid)

Το γκολ που ούτε ο Μπέργκαμπ μπορούσε να πιστέψει! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το γκολ που ούτε ο Μπέργκαμπ μπορούσε να πιστέψει! (vid)

bet365

Συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από μια αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σάντερλαντ κι ένα τρομερό γκολ του Μπέργκαμπ που έκανε τον σκόρερ να μη μπορεί να το πιστέψει και τον κόουτς των «μαυρόγατων» να χειροκροτεί ασυναίσθητα!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Βαλένθια – Σπ. Χιχόν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μπέργκαμπ, σε παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, τη 15η Ιανουαρίου του 1997 και με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει μετρήσει μόλις λίγους μήνες θητείας στους «κανονιέρηδες», πέτυχε απίστευτο γκολ αφού πρώτα είχε απελευθερωθεί από διπλό μαρκάρισμα και «πέταξε» τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι».

Πανηγυρίζοντας, έδειξε πως δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει αυτό που πέτυχε, ενώ, ο τότε προπονητής της Σάντερλαντ, Πίτερ Ριντ, είχε δηλώσει: «Άρχισα να χειροκροτώ ασυναίσθητα και μετά κατάλαβα ότι ήμουν ο προπονητής των αντιπάλων...».

Το ματς εκείνο είχε διεξαχθεί για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και είχε ολοκληρωθεί με το 2-0 για τους Λονδρέζους στο Roker Park. Ο Λιονέλ Πέρες ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος για την Άρσεναλ, που στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε από τη Λιντς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα