Όταν το γήπεδο της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για την Μπαρτσελόνα (pic)

Όταν το γήπεδο της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για την Μπαρτσελόνα (pic)

Gazzetta team
Όταν το γήπεδο της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για την Μπαρτσελόνα (pic)

bet365

Σαν σήμερα, το 1962, το ανακαινισμένο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες του για το εορταστικό φιλικό εγκαινίων απέναντι στη μεγάλη Μπαρτσελόνα.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρει στα social media η ΑΕΚ: «Στις 3 Ιανουαρίου του 1962 ο Ναός των φιλάθλων της ΑΕΚ, το πλήρως ανακαινισμένο από τον πρόεδρο Νίκο Γκούμα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες του με ένα εορταστικό φιλικό εγκαινίων απέναντι στην μυθική Μπαρτσελόνα, παρουσία του διαδόχου του ισπανικού θρόνου Χουάν Κάρλος και της πριγκίπισσας Σοφίας. Για περισσότερα από 40 χρόνια (με «διάλειμμα» τη διετία 1985-87 στο ΟΑΚΑ) θα αποτελούσε το σπίτι της Ένωσης και τη βασική πηγή της δυναμικής της, με το μεγάλο όνειρο της επιστροφής του συλλόγου στη φυσική του έδρα να παίρνει πλέον ξανά σάρκα και οστά την τελευταία πενταετία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα