Η στιγμή που ο Τζέραρντ... πήρε τη Λίβερπουλ στις πλάτες του (vid)

Η στιγμή που ο Τζέραρντ... πήρε τη Λίβερπουλ στις πλάτες του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η στιγμή που ο Τζέραρντ... πήρε τη Λίβερπουλ στις πλάτες του (vid)

bet365

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Και όλα ξεκίνησαν την 29η Νοέμβρη του 1998. Μια... νέα σημαία ανέβαινε σιγά – σιγά στον κόκκινο ιστό. Πέρασαν 20 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή του Στίβεν Τζέραρντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Μπέτις – Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το παιχνίδι εκείνο, με αντίπαλο τη Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ», ήταν ήδη στο 2-0 για τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και ο μικρός, Στίβεν Τζέραρντ, είχε ετοιμαστεί για να περάσει στο ματς.

Πήρε τη θέση του Βέγκαρντ Χέγκεμ και κατέγραψε τα πρώτα... δευτερόλεπτα συμμετοχής του με την ανδρική ομάδα του συλλόγου, στον οποίο θα έφτανε ν' αποτελεί εν έτει 2018, ένας εκ των σπουδαιότερων αρχηγών και πιο εμβληματικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου που τίμησαν την κόκκινη φανέλα.

«Ήμουν ένα παιδί που φορούσα μια ανδρική φανέλα και ήμουν έτοιμος να παίξω σε ένα ανδρικό παιχνίδι. Ήταν μια από τις πιο περήφανες μέρες της ζωής μου. Ήταν ιδιαίτερη μέρα με την εμπειρία που βίωσα να παίξω στο Άνφιλντ μπροστά σε αυτό τον κόσμο γι' αυτό το κλαμπ» είχε αναφέρει ο Στίβεν Τζέραρντ για εκείνες τις πρώτες του στιγμές ως μέλος της Λίβερπουλ» θυμάται ο «Stevie G», που παραμένει ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε τελικό Λιγκ Καπ, Κυπέλλου Αγγλίας, Κυπέλλου UEFA και Champions League!

Μετά από 710 παιχνίδια, 186 γκολ, 115 ασίστ, δύο FA Cup, 3 League Cup, 2 Community Shield, 1 Κύπελλο UEFA, 2 Super Cup Ευρώπης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον τελικό – έπος της Πόλης, το 2005, ο Τζέραρντ, είναι ένα ζωντανό σύμβολο για το κλαμπ του Λιμανιού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα