Σαν σήμερα: Όταν «σείστηκε» το Γεντί Κουλέ για τον Γκέραρντ (vid)

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΚΕΡΑΡΝΤΑΚΗ» ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σαν σήμερα: Όταν «σείστηκε» το Γεντί Κουλέ για τον Γκέραρντ (vid)

Σαν σήμερα: Όταν «σείστηκε» το Γεντί Κουλέ για τον Γκέραρντ (vid)

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από το σπουδαίο φιλικό που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για να τιμήσει τον θαυμάσιο Ευγένιο Γκέραρντ, αποχαιρετώντας τον ουσιαστικά λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, τον Ιανουάριο του 2018. Ο σύλλογος θυμήθηκε την επέτειο και τίμησε τη μνήμη του κορυφαίου προπονητή της ιστορίας του.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που δάκρυσε από συγκίνηση όλη η Κρήτη και όχι μόνο. Στις 20 Νοεμβρίου 2017 ο Ευγένιος Γκέραρντ εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ, με όλα τα «παιδιά» του να δίνουν το «παρών» και τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο για να τιμήσει μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ιστορίας του.

Ο Ολλανδός τεχνικός εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του ΟΦΗ, ενώ οι παλιοί ποδοσφαιριστές του, με τους οποίους ο σύλλογος μεγαλούργησε τη δεκαετία του '80 και του '90, ήταν εκεί για να του σφίξουν το χέρι, να συγκινηθούν για τον δεύτερο πατέρα τους και ουσιαστικά να του πουν «αντίο», αφού λίγες εβδομάδες αργότερα (02/01/18) ο «Γκεραρντάκης» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, στο σπίτι του στην αγαπημένη του Κρήτη.

Ο ΟΦΗ θυμήθηκε τις στιγμές που συγκίνησαν τον κόσμο και το γήπεδό του ακριβώς έναν χρόνο πριν με βίντεο στο Instagram και το μήνυμα «20/11/17 - 20/11/18 Ένας χρόνος από τη μέρα που "σείστηκε" το Γεντί Κουλέ για τον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ!»,

Best of internet