Το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Ο πιτσιρίκος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, το λαμπερό αστέρι της Τάξης του '92, σαν σήμερα, 23 Σεπτέμβρη, πίσω στο 1992, πήρε το... βάπτισμα του πυρός από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς απέναντι στη Μπράιτον για το Λιγκ Καπ.

Αμούστακος, με μαλλί πολύ διαφορετικό από τα στυλ που επέλεξε να... λανσάρει όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας φτάνοντας σε σημείο ν' αποτελεί fashion icon, ο «Μπεκς» πήρε την... πρώτη κρυάδα ως μέλος του τμήματος ανδρών της Γιουνάιτεντ πριν από ακριβώς 26 χρόνια.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η πρώτη του εμφάνιση ήρθε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, σε παιχνίδι κόντρα στη Μπράιτον, η οποία κατάφερε ν' αποσπάσει ισοπαλία από τους «κόκκινους διαβόλους» με το τελικό 1-1.

Ασφαλώς, ο 17χρονος, τότε, Ντέιβιντ Μπέκαμ, βρισκόταν στον πάγκο και πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Αντρέ Καντσέσλκις.

Εκείνη ήταν και η μοναδική του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα μέχρι και το 1994. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Πρέστον, επέστρεψε, κέρδισε έδαφος και η ιστορία τα επόμενα χρόνια έγραψε: έξι πρωταθλήματα Premier League, δύο Κύπελλα Αγγλίας, δυο Community Shields, ένα Champions League κι ένα Διηπειρωτικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα