Όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε τον Πεπ να τραβάει τα... ανύπαρκτα μαλλιά του! (vid)

Όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε τον Πεπ να τραβάει τα... ανύπαρκτα μαλλιά του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε τον Πεπ να τραβάει τα... ανύπαρκτα μαλλιά του! (vid)

bet365

Σεληνιασμένος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Πέντε γκολ σε 9 λεπτά. Διέλυσε μόνος τη Βόλφσμπουργκ. Και ο Πεπ Γκουαρδιόλα να μην πιστεύει αυτό που ζούσε και αυτό που του είχε επιφυλάξει η ζωή του προπονητή. Πέρασαν τρία χρόνια από ένα απλό ματς της Μπάγερν Μονάχου κι όμως ήταν τόσο διαφορετικό...

Μπαίνοντας με αλλαγή στην ανάπαυλα, από το 51' μέχρι και το 60', ο «Λέβα» είχε κάνει το δικό του, μοναδικό πάρτι. Ξετίναξε τα δίχτυα του Μπενάλιο και ισοπέδωσε την άμυνα της Βόλφσμπουργκ που κόντρα σε ό,τι συνέβαινε στο πρώτο 45λεπτο, υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή με το ξεκίνημα της επανάληψης εκείνη τη βραδιά που ο Πολωνός στράικερ έγραψε ιστορία.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής έπειτα από 24 χρόνια που καταφέρνει να στείλει πέντε φορές τη μπάλα στα δίχτυα σε ένα ματς!

Ο αμέσως προηγούμενος που το είχε κάνει, ήταν ο Michael Tönnies, πετυχαίνοντας επίσης όλα τα τέρματα σε ένα ημίχρονο, στις 27 Αυγούστου του 1991, σε νίκη της Ντούισμπουργκ με σκορ 6-2 επί της Καρλσρούης.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου που πέτυχε πέντε γκολ σε παιχνίδι του πρωταθλήματος μετά τον Dieter Hoeneß που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά σε 21 λεπτά, σε νίκη 6-0 επί της Μπραουνσβάιγκ (25/2/1984).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα