Σαν σήμερα: Όταν ο Ζλάταν ντρίμπλαρε όλη την άμυνα της Μπρέντα! (vid)

Σαν σήμερα: Όταν ο Ζλάταν ντρίμπλαρε όλη την άμυνα της Μπρέντα! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Όταν ο Ζλάταν ντρίμπλαρε όλη την άμυνα της Μπρέντα! (vid)

bet365

Ντρίμπλες, προσποιήσεις, εκτέλεση, επίδειξη δύναμης και τεχνικής! Το ημερολόγιο έγραφε 22 Αυγούστου 2004 όταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συστηνόταν στην ποδοσφαιρική Ευρώπη ως σπουδαίος μπαλαδόρος!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αν έμπαινε τέτοιο γκολ σήμερα, δεδομένης της ταχύτητας των social media και της δύναμης της εικόνας, θα γινόταν viral σε μερικά λεπτά της ώρας. Ακόμα και με τα μέσα της εποχής πάντως, που δεν ήταν και φτωχά, η «μαγεία» του Ζλάταν μπόρεσε να αποτυπωθεί, να διαδοθεί και να μείνει αξέχαστη.

Λίγο πριν τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, με τη φανέλα του Άγιαξ στο ξεκίνημα της Eredivisie 2004/05, o Σουηδός είχε… κέφια κι έμελλε να την «πληρώσει» η Μπρέντα! Στο ευρύ 6-2 του Αίαντα στο Άμστερνταμ, αποφάσισε να σκοράρει ένα από τα καλύτερα γκολ της δεκαετίας, ντριμπλάροντας όλη την αντίπαλη άμυνα, «αποχαιρετώντας» με τον καλύτερο τρόπο το κοινό που τον λάτρεψε.

Στο 76’ κι αφού δέχθηκε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, πέρασε 5 παίκτες, προσποιήθηκε ως και στον τερματοφύλακα και πλάσαρε χαλαρά για το 5-1, γνωρίζοντας την αποθέωση!

Λίγες μέρες αργότερα (31 Αυγούστου) οι «μπιανκονέρι» έδιναν 6 εκατ. ευρώ για το «αστέρι» του Άγιαξ, που σε ηλικία 23 ετών ετοιμαζόταν να «κατακτήσει» την Ευρώπη!

Θυμηθείτε το γκολ:

 

Τελευταία Νέα