Η Λίβερπουλ επέστρεψε απ' τα... τάρταρα (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Λίβερπουλ επέστρεψε απ' τα... τάρταρα (vids)

bet365

Εκείνη τη νύχτα, το «Άνφιλντ»... είχε κάτι. Εκείνο το τελευταίο ημίωρο που ο Κλοπ που δεν μπορούσε να εξηγήσει, αλλά τον έκανε να νιώσει ό,τι πιο έντονο είχε βιώσει στην καριέρα του. Εκείνο το 4-3 επί της Ντόρτμουντ, τέτοια μέρα, το 2016, είναι κομμάτι λαμπρής, κόκκινης ιστορίας!

ίναι από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουν καταγραφεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Είναι μια από τις στιγμές που η φανέλα, η έδρα και το dna της Λίβερπουλ, έδειξαν γιατί αυτό το κλαμπ έχει... κάτι ιδιαίτερο.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με 190+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Από τις νύχτες που ο κόσμος στο Μέρσεϊσαϊντ, δεν κοιμήθηκε. Στην κόκκινη πλευρά της πόλης ξενύχτησαν πανηγυρίζοντας και στη μπλε έχασαν τον ύπνο τους βλέποντας το κατόρθωμα των «αιώνιων αντιπάλων».

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτασε σε σημείο να κοιτάζει σαστισμένος την εξέδρα τη στιγμή που Λόβρεν στις καθυστερήσεις έγραψε το 4-3, μέχρι να... ξεπαγώσει ο χρόνος και ν' αρχίσει ν' αγκαλιάζει όποιον έβρισκε μπροστά του στον πάγκο.

Η Λίβερπουλ, επέστρεψε από τα τάρταρα εκείνη τη νύχτα. Αναβίωσε ένα έπος που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να συγκριθεί μ' εκείνο της Πόλης, το 2005, αν και πολύ δύσκολα θα βρεθεί ποδοσφαιρική στιγμή που θα ξεπεράσει ό,τι συνέβη στον αλησμόνητο τελικό με τη Μίλαν.

Η Ντόρτμουντ, έφτασε απίστευτα κοντά σε μια πρόκριση που με την εικόνα του επαναληπτικού κόντρα στη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Europa League.

Μετά το 1-1 του «Signal Iduna Park», οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 και 3-1 στο «Άνφιλντ», όμως η ποδοσφαιρική μοίρα είχε γράψει ένα τρομερά άσχημο σενάριο για εκείνους κι ένα εκπληκτικό για τον αγγλικό σύλλογο.

Για πρώτη φορά, τότε, κόντρα στην παλιά, αλλά αιώνια αγάπη του, ο Κλοπ, σε μια νύχτα που οι οπαδοί των δύο ομάδων τίμησαν με δέος και σεβασμό τη μνήμη των αδικοχαμένων του Χίλσμπορο (14η Απρίλη τότε, μια μέρα πριν από την επέτειο της τραγωδίας), γράφτηκε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό έπος που δεν ξεχνιέται!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα