Η νύχτα που η Μπαρτσελόνα κατήργησε τη λογική! (pics & vid)

Η νύχτα που η Μπαρτσελόνα κατήργησε τη λογική! (pics & vid)

bet365

Πέρυσι τέτοια μέρα, η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Παρί σε μία από τις πιο επικές ανατροπές που έχουν σημειωθεί ποτέ. Το gazzetta.gr θυμάται το... show του Νεϊμάρ, του Μέσι, του Σουάρες και του Σέρτζι Ρομπέρτο!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μίλαν – Άρσεναλ αν o Μεζούτ Oζίλ πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

14/2 του 2017. Η Μπαρτσελόνα φεύγει από το Parc des Princes ταπεινωμένη, με περίπου 47.000 φίλους της Παρί να βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας και βέβαιοι οτι η ομάδα τους θα είναι η μία από τις 8 που ήταν στην κλήρωση του Champions League.

8/3: Πάνω από 95.000 φίλοι της Μπαρτσελόνα έχον κατακλείσει το «Camp Nou», παρόλο που ελάχιστοι απ' όλους αυτούς πίστευαν στην ανατροπή.

Ο Λουίς Ενρίκε παρατάσσει την ομάδα του σε σύστημα 3-4-3 και το... show ξεκινά μόλις στο 3'. Ο Λουίς Σουάρες ανοίγει το σκορ, το πλήθος παραληρεί αλλά ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς ακόμη.

Στο 40' ο Κουρζάβα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά από τη σέντρα του Ινιέστα γίνεται το 2-0 και πλέον όλα ήταν στο... παιχνίδι. Αφήστε, δε, που η Μπάρτσα χρειαζόταν δύο γκολ ακόμα για να στείλει το ματς στην παράταση και δεν είχαν... μιλήσει οι Μέσι - Νεϊμάρ.

Δέκα λεπτά από τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μέσι δεν αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, αλλά στο 61' ο Καβάνι κάνει το 3-1 και κάπου εκεί τα όνειρα κι οι επιφημίες... σώπασαν.

Το ματς οδεύει προς το τέλος του και στην Καταλωνία είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με τον αποκλεισμό.

Όχι όλοι, όμως. Ο Νεϊμάρ... πλίζει το πόδι του και με καταπληκτικό φάουλ κάνει το 4-1 στο 88'. Δεν αρκεί, χρειάζεται κι άλλο. Κανένα πρόβλημα. Ο Βραζιλιάνος είναι εκεί και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων κάνει το 5-1 ευστοχώντας κι αυτός από την άσπρη βούλα. Ούτε αυτό αρκεί, ωστόσο. Και πάλι, δεν υπάρχει κανένα άγχος. Ο Νεϊμάρ σηκώνει την μπάλα για τον Σέρτζι Ρομπέρτο που είχε μπει στο ματς στο 76', ο μέσος των «μπλαουγκράνα» πέφτει στη μικρή περιοχή και με προβολή κάνει το επικό 6-1.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε από το 88' και μετά 3 γκολ, τα πέτυχε και έγραψε ιστορία με μία από τις πιο επικές ανατροπές που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (84' Αντρέ Γκόμες), Ραφίνια (76' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ινιέστα (65' Αρντά Τουράν), Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μενιέ (93' Κριχόβιακ), Κουρζάβα, Βεράτι, Ραμπιό, Ματουιντί, Λούκας (55' Ντι Μαρία), Ντράξλερ (75' Οριέ), Καβάνι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα