Ο θρίαμβος της ΑΕΚ επί της Λεβερκούζεν (pics & vid)

Ο θρίαμβος της ΑΕΚ επί της Λεβερκούζεν (pics & vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ο θρίαμβος της ΑΕΚ επί της Λεβερκούζεν (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια η ΑΕΚ νίκησε 2-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Νίκος Γκούμας», παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του UEFA Cup.

Μαρσέιγ - Σάλτσμπουργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά το 4-4 της Γερμανίας η Ένωση είχε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά δεν ήθελα να... μπλέξει με τις ισοπαλίες και έτσι καθάρισε το ματς από νωρίς.

Ο Νάβας στο 16' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 49' ο Τσιάρτας διαμόρφωσε το 2-0, βάζοντας τη σφραγίδα του στην πρόκριση της ομάδας όπου έφερε στο δρόμο της την Μπαρτσελόνα.

Εκεί σταμάτησε κι η πορεία της, μιας και γνώρισε την ήττα από τους «μπλαουγκράνα» με 1-0 στην Αθήνα και 5-0 στη Βαρκελώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Ατματζίδης, Καψής, Κασάπης, Κωστένογλου, Λάκης, Τσιάρτας (87' Μαλαδένης), Ζαγοράκης (71' Πέτκοφ), Ζήκος, Ροντρίγκο, Νάβας (90'+1' Καραγι΄παννης), Νικολαΐδης

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Μάτισεκ, Χόφμαν (65' Σνάιντερ), Κόβατς, Ζίβκοβιτς, Ζε Ρομπέρτο, Ράμελοου, Βράνιες, Ζέκε, Κϊρστεν, Νόεβιλ, Ρινκ (54' Ντάουν)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα