Flashback: Όταν ο «Βασιλιάς» έβαζε τους 25 τελευταίους πόντους των Καβς! (vids)

Νίκος Καρφής
Flashback: Όταν ο «Βασιλιάς» έβαζε τους 25 τελευταίους πόντους των Καβς! (vids)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε 13 σερί πόντους στο τέλος του ματς με τους Γκρίζλις και το gazzetta.gr θυμήθηκε μια μεγαλειώδης εμφάνιση του, την οποία οι Πίστονς θα θέλουν να ξεχάσουν.

Με αφορμή τους 13 σερί πόντους του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης κόντρα στους Γκρίζλις, το gazzetta.gr ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε το show του «Βασιλιά» κόντρα στους Πίστονς.

Ήταν 31 Μάη του 2007 και οι Καβαλίερς αντιμετώπιζαν τους σκληρούς Πίστονς των Ρασίντ Ουάλας, Πρινς, Μπίλαπς και Ριπ Χάμιλτον.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λας Πάλμας – Μπέτις με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ηγέτης του Κλίβελαντ θα έμενε στην ιστορία εκείνο το βράδυ, αφού στην κυριολεξία νικούσε μόνος του το Ντιτρόιτ. Όχι απλά το νικούσε, αλλά το... διέλυσε με τα ηρωικά του στις κρίσιμες στιγμές του ματς.

Ο «LBJ» σταμάτησε στους 48 πόντους εκείνο το βράδυ μέσα στο «Palace» σε ένα καθοριστικό ματς εκείνης της σεζόν. Ήταν το Game 5 των τελικών της Ανατολής και ο ΛεΜπρόν έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Καβς με 109-107 στην παράταση.

Το εντυπωσιακό που έκανε είναι πως σκόραρε τους 25 τελευταίους πόντους της ομάδας του στον αγώνα, κάνοντας όλο το Ντιτρόιτ να του υποκλιθεί.

Θυμηθείτε τα... όργια του Βασιλιά

 

NBA Τελευταία Νέα