Η ατάκα που... χάρισε στον Μπουφόν το ντεμπούτο του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η ατάκα που... χάρισε στον Μπουφόν το ντεμπούτο του (vid)

bet365

Ήταν 19 Νοέμβρη του 1995 όταν ο Σκάλα σκέφτηκε να δώσει μια ευκαιρία στον πιτσιρικά, τότε, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, για να πειστεί από μια και μόνο ατάκα του Ιταλού που εν έτει 2017 αποτελεί θρύλο για το ποδόσφαιρο της χώρας...

Ο μεγάλος και τρανός, Τζίτζι Μπουφόν, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο συλλόγων πριν από 22 χρόνια, έχοντας κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της Πάρμα, σε παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο.

«Αν σε βάλω στην 11άδα, θα φανείς αντάξιος των απαιτήσεων;» τον είχε ρωτήσει ο τότε προπονητής του, Νέβιο Σκάλα, για να πάρει την απάντηση από τον 17χρονο, εκείνη την εποχή, τερματοφύλακα: «Ναι κόουτς, αν δεν ήμουν έτοιμος, τι κάνω εδώ;».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Δες τον αγώνα ζωντανά και παίξε νόμιμα live στοίχημα (21+)

Ο Μπουφόν κατάφερε με την προσωπικότητα και την επιβολή του κάτω απ' τα δοκάρια, να κρατήσει το «μηδέν» απέναντι στους «ροσονέρι»!

Δείτε το βίντεο από το ντεμπούτο του:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα