Όταν ο Ανρί έκανε «κομπάρσο» τον Μπαρτέζ (vid)

Όταν ο Ανρί έκανε «κομπάρσο» τον Μπαρτέζ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν ο Ανρί έκανε «κομπάρσο» τον Μπαρτέζ (vid)

bet365

Η 1η Οκτωβρίου, πάντοτε θα σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή έναρξη του μήνα για τον Τιερί Ανρί. Ειδικά μετά από το 2000, όταν και πέτυχε το μαγικό γκολ στο Χάιμπουρι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Νιουκάστλ – Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Γάλλος θρύλος της Άρσεναλ, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια, έκανε τον Φαμπιάν Μπαρτέζ έναν... απόλυτο «κομπάρσο» στο δικό του σόου, με το τρομερό γκολ που πέτυχε στο Χάιμπουρι, σε ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη με σκορ 1-0 στην ομάδα του Βενγκέρ, με το τρομερό γυριστό σουτ που ο άλλοτε γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ όχι απλά δεν μπορούσε να σταματήσει, αλλά ίσως... ακόμα κοιτάζει την καμπύλη που ακολούθησε η μπάλα προς τα δίχτυα του.

Θυμηθείτε το τρομερό γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα