Σαν σήμερα: Το «γκολ-φάντασμα» του Λουίς Γκαρσία απέναντι στην Τσέλσι (pic & vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Το «γκολ-φάντασμα» του Λουίς Γκαρσία απέναντι στην Τσέλσι (pic & vid)

bet365

Πέρασαν 12 χρόνια από τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2004-05 μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, όταν ο Λουίς Γκαρσία έστελνε τους «κόκκινους» στον τελικό με μια απ’ τις πιο αμφισβητούμενες φάσεις στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πολύ πριν το instant replay, το hawk-eye και η τεχνολογία «επιβληθούν» στο ποδόσφαιρο και «καθαρίσουν» απ’ τις αμφιβολίες πολλές φάσεις που σήκωναν συζήτηση, ο Ζοζέ Μουρίνιο και η Τσέλσι έζησαν την πίκρα του αποκλεισμού από ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ. «Δράστης» ήταν ο Λουίς Γκαρσία και κερδισμένη η Λίβερπουλ, που πήρε έτσι την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Κωνσταντινούπολης, όπου έμελλε να δοξαστεί…

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Στάμφορντ Μπριτζ να αφήνει ανοικτούς τους «λογαριασμούς» των δυο ομάδων, όλοι περίμεναν την κόντρα των δυο αγγλικών συλλόγων στο Άνφιλντ. Εκεί, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μόλις στο 4’, όταν ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Τσέλσι και την άστοχη έξοδο του Τσεχ και πλάσαρε προς την κενή εστία.

Ο Γουίλιαμ Γκαλάς με υπερπροσπάθεια έδιωξε τη μπάλα, όμως ο διαιτητής και ο βοηθός του έκριναν πως πέρασε τη γραμμή, κατακυρώνοντας το γκολ υπέρ της Λίβερπουλ.

Το προβάδισμα έμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας στους «reds» την πρόκριση για το μεγάλο τελικό. Έστω και αν η κάμερα δικαιώνει ουσιαστικά την Τσέλσι, δείχνοντας πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη, το μόνο που έμεινε στον Μουρίνιο και στους Λονδρέζους ήταν τα παράπονα…

Το 2016 μάλιστα, με αφορμή το Halloween, ο Γκαρσία θυμήθηκε τη φάση και δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όταν ντύθηκε ο ίδιος... φάντασμα και ποζάροντας μπροστά από ένα τέρμα! Το ποστάρισμα του συνοδεύτηκε απο το σχόλιο «Κάποιοι ενδεχομένως το βρουν αστείο. Άλλοι τρομακτικό»!

Happy Halloween!! Some will find it funny...others Scary! #Halloween #Ghost

A post shared by Luis Garcia (@luchogarcia14) on

Λίγο αργότερα η Τσέλσι «απάντησε» με βίντεο στο Twitter, δίνοντας συνέχεια στην «κόντρα», αρκετά χρόνια μετά...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα