Το σόου του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το σόου του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)

bet365

Πριν από 14 χρόνια, τέτοια μέρα, ο Ρονάλντο μοίραζε απλόχερα βραζιλιάνικη μαγεία στο αγγλικό κοινό και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μεγάλη πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ», στον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «μερένγκες» υπερασπίζονταν το υπέρ τους 3-1 από το πρώτο παιχνίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τους «κόκκινους διαβόλους» να τα παίζουν όλα για όλα προκειμένου να φτάσουν μέχρι και τον τελικό που εκείνη τη χρονιά, το 2003, διεξήχθη στο «Θέατρο των Ονείρων».

Μόνο που η Ρεάλ Μαδρίτης και πιο συγκεκριμένα το βραζιλιάνικο «φαινόμενο», έδειξαν ένα μεγαλοπρεπές «STOP» στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος μάλιστα σ' εκείνο το ματς είχε επιλέξει ν' αφήσει εκτός 11άδας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, να βάλει τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν που είχε μείνει εκτός δράσης για τις προηγούμενες εφτά εβδομάδες και μόλις πέρασε στο ματς ο «Μπεκς» να του δείχνει πόσο λάθος έκανε, σκοράροντας δύο φορές!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η βραδιά της 23ης Απρίλη του 2003, ωστόσο, ανήκε στον Ρονάλντο που με χατ-τρικ, έκανε παντελώς ανούσια τη νίκη της Γιουνάιτεντ με το τελικό 4-3, αφού η Ρεάλ ήταν εκείνη που πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά. Εκεί, όμως, η Γιουβέντους θα την έστελνε... πίσω στη Μαδρίτη και εν συνεχεία η «Γηραιά Κυρία» θα έβλεπε τη Μίλαν να σηκώνει το τρόπαιο στο Μάντσεστερ, στον ιταλικό «εμφύλιο» τον οποίο... ελάχιστοι θυμούνται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα