Όταν η Φούλαμ «γονάτισε» τη Γιουβέντους (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν η Φούλαμ «γονάτισε» τη Γιουβέντους (vid)

bet365

Πέρασαν εφτά χρόνια και η σημερινή Φούλαμ δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την ομάδα που το 2010 είχε κάνει ένα τεράστιο «μπαμ» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, εις βάρος της Γιουβέντους.

Οι Λονδρέζοι είχαν ηττηθεί με σκορ 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο και οι πιθανότητες κάθε άλλο παρά υπέρ τους ήταν.

Ακόμα και το εκτός έδρας γκολ, άφηνε λιγοστές ελπίδες στους «cottagers» κόντρα στην ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι, η οποία μάλιστα είχε αποκτήσει το προβάδισμα στο «Craven Cottage» μόλις έπειτα από δύο λεπτά αγώνα!

H Ρεάλ παίζει εκτός με την Αθλέτικ Κλουμπ που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα πάρει το διπλό με over 2,5;

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ έβαλε μπροστά τους «μπιανκονέρι», όμως η νύχτα της 18ης Μαρτίου του 2010 είχε να επιδείξει μια τεράστια ποδοσφαιρική στιγμή, με τη Φούλαμ να πραγματοποιεί τρομερό come-back μέχρι και το... επικό 4-1 που έγραψε στο φινάλε ο φωτεινός πίνακας.

Ο Μπόμπι Ζαμόρα ισοφάρισε πολύ γρήγορα, μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ, η ζυγαριά έγειρε πλέον υπέρ της Φούλαμ όταν στο 26' ο Φάμπιο Καναβάρο είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ζόλταν Γκέρα.

Το σύνολο του Ρόι Χότζον δεν άφησε την περίσταση ανεκμετάλλευτη, έπαιξε σαν να μην υπήρχε αύριο και έφτασε στο τελικό 4-1, με highlight της βραδιάς ένα μαγικό γκολ του Κλιντ Ντέμπσεϊ!

Η Φούλαμ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εκείνη την αγωνιστική περίοδο, όμως, ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1 στο Αμβούργο.


Fulham-Juventus 4-1 από denico60

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα